Cel mai Bun din Cele Doua Lumi:
Lenovo Imbina Accesibilitatea si Ultra-portabilitatea Cu Performanta in noul laptop Think Pad

ThinkPad T400s


BUCURESTI – 7 octombrie 2009: Lenovo a anuntat astazi lansarea laptopului ThinkPad T400s, special creat pentru a oferi utilizatorilor business un PC subtire si usor, dar dotat cu o tehnologie complexa.

Performanta


Creat pentru Performanta  
The ThinkPad T Series aduna toate calitatile unui laptop puternic. Laptopul ThinkPad T400s ofera un dublu beneficiu– ultraportabilitate, fara scaderea performantei.

Caracteristicile laptopului:
 • Procesor Intel® 2.53 GHz Core™2Duo (tensiune standard) si grafica
 • 128 GB sau 250 GB capacitate hard drive
 • 9.5 mm slim DVD burner sau Blu-Ray player
 • Ethernet, WiFi, WWAN,3 Bluetooth
 • 34mm Express Card slot or 5-in-1 multimedia card reader
 • Suport pentru Lenovo’s ConstantConnect si tehnologia  Protect care permite utilizatorilor sa creeze o conexiune mai buna intre smartphone-ul BlackBerry si ThinkPad laptop.
  Autonomie:aproape sase ore
 • Suporta doua monitoare via Display Port si conector  VGA
 • Are caracteristica Energy Star 5.0, pentru eficienta energetica
 • Port  USB/eSATA

Lenovo mai introduce trei noi caracteristici pentru utilizatorii laptopului ThinkPad T400s, care doresc sa isi extinda spatial de lucru prin conectarea unor periferice precum microfoane sau tastaturi, imprimante si monitoare. ThinkPad Port Replicator Series 3, ThinkPad Mini-Dock Series 3 si ThinkPad Mini Dock Plus 3 au un cititor digital cu LED fin pentru amprenta, suporta conectarea mai multor monitoare, conţine 4 porturi USB, Display Port şi eSATA.

Design-ul conteaza


Utilizatorii petrec mult timp in fata tastaturii, asa ca aceasta trebuie sa fie  confortabila si usor de folosit. Fiind la curent cu acest lucru, Lenovo petrece mult timp pentru a creiona toate detaliile care fac o tastatura sa fie perfecta. In urma unor studii, s-a demonstrat ca un utilizator apasa in medie de 700 de ori butoanele Delete si Escape in fiecare saptamana. Pentru ca utilizatorul sa poata tasta mai bine, Lenovo a facut aceste doua butoane mai mari.

Despre Lenovo


Lenovo este o companie dedicată realizării celor mai inovatoare computere personale din lume. Modelul de business al Lenovo se bazeazã pe inovatie, eficientă operatională si satisfacerea clientilor, ca si pe investitiile realizate pe pietele emergente. Formată în urma achizitionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creează, produce si lansează pe piată produse si servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure si simplu de folosit. Lenovo detine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, Shanghai si Shenzhen, China si în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informatii, accesati www.lenovo.com

VideoGalerie FotoSocializare


Trimite mai departe prietenilor tai!
Inchide
Inchide